Sidewing - myynnin mobiiliratkaisu on tabletille kehitetty myynnin ja markkinoinnin mobiili työväline, joka antaa asiakkaillemme uudenlaisen tavan hyödyntää nykyaikaista teknologiaa. Sidewing tarjoaa ainutlaatuisen tavan esitellä tuotteita ja palveluita asiakaskohtaamisessa ja hoitaa samalla automaattisesti raportoinnin.

Sidewing- myynnin mobiliiapuri on tabletille kehitetty myynnin ja markkinoinnin mobiili työväline, joka antaa asiakkaillemme uudenlaisen tavan hyödyntää nykyaikaista teknologiaa. Sidewing tarjoaa ainutlaatuisen tavan esitellä tuotteita ja palveluita asiakaskohtaamisessa ja hoitaa samalla automaattisesti raportoinnin. 

 

Näin Sidewing toimii.

Sidewing on kentällä toimivan paras apuri, "Siipiveikko", joka tarjoaa ajantasaisen, ratkaisevan tiedon juuri silloin kun sitä tarvitset. Tutkimusten mukaan valtaosa tehokkaasta työajasta menee moniin oheistoimintoihin: tietojen etsimiseen, valmistautumiseen ja jälkitöihin. Entäpä jos keskittyisitkin tärkeimpään ja antaisit Sidewingin hoitaa puolestasi Siipiveikon hommat?

 

Etusivulla kaikki on kosketuksen päässä

 

 

Sidewing kokoaa yrityksesi tuotetiedot ja niihin liittyvät oheismateriaalit helppokäyttöiseksi paketiksi.

Voit nostaa etusivulle tärkeimmät pikalinkit: uutuustuote, uusin tuotekatalogi, esittelyvideo tai uusimmat tiedotteet ovat aina yhden klikkauksen päässä.

Tuotekortti

Sidewingissa tuote on aina keskiössä. Tuotekortti kertoo olennaisimmat tiedot tuotteesta yhdellä silmäyksellä.

 Tuotekortti on aina asiakaskohtainen, joten näet juuri sinulle tarpeelliset kenttätiedot, tekstit ja kuvat omalla asettelullasi. Tuotekortteja, kuten muutakin sisältöä päivitetään web-selaimella, joten sisällön ylläpito on suorastaan hauskaa!

Tuotelinkit

Sidewingin ainutlaatuiset tuotelinkit jaksavat hämmästyttää: voiko tämä olla näin helppoa?

Näet yhdellä klikkauksella, mitä tuotteeseen liittyy: esitteet, ohjekirjat, kuvat, videot, lisävarusteet jne. Heitä hyvästit hankalille kansiorakenteille, joista ei löydy koskaan juuri ratkaisevalla hetkellä tarvittavaa tietoa.

Multimedia

Kuvaesitykset ja videot tuovat tuotteen eläväksi asiakkaalle. Eikä Sidewingin kanssa tarvitse hermoilla hitaita verkkoyhteyksiä, sillä kaikki toimii myös offline-tilassa!

 Voit liittää iPadin tykkiin tai isoon näyttöön ja ottaa käyttöösi Sidewingin kätevän esitystilan: pitkä napautus ja näet kuvan koko ruudulla, tuplanapautuksella slideshow lähtee pyörimään.

Dokumentit

PDF-dokumenttien käyttö ei ole koskaan ollut näin helppoa! Meille on tärkeää, että voit käyttää aineistoasi parhaalla mahdollisella tavalla ja olemmekin kiinnittäneet erityistä huomiota PDF-lukukokomukseen.

Sidewing indeksoi PDF:t automaattisesti hakua varten, joten löydät isoistakin dokumenteista helposti etsimäsi. Sivujen esikatselukuvat tekevät selailun helpoksi.

Myös Office- dokumentit ovat yhteensopivia.

Uutiset

Ole ajan tasalla! Saat automaattisesti viestit tuotepäivityksistä tai kiireellisistä ilmoituksista suoraan Sidewingiin.

Sidewing hakee uusimmat tuoteuutiset tai tiedotteet esim. yrityksen websivulta. Voit myös lähettää viestit Sidewingin selainpohjaisella hallintatyökalulla.

Kirjanmerkit

 

Haluatko koota oman listasi tuotteista, esitteistä, kuvista ja videoista? Klikkaa aineisto omalle kirjanmerkkilistalle, niin tieto on aina vain yhden klikkauksen päässä.

Kontaktit

 

Jätä jälki! Asiakas saa haluamansa tuotetiedot ja myyjä asiakaspotentiaalin tiedot.

Tapaamisen raportointi on heti valmis, joten myyjälle ei jää kotiläksyjä.

Voit itse luoda kysymyslistoja, joiden avulla keräät tietoa asiakkaista helposti ja nopeasti.

Sidewing lähettää postia

 Voit lähettää asiakkaallesi postia vaikka ilman verkkoyhteyttä. Kaikki on valmiina, kun olet seuraavan kerran verkossa: asiakkaalle lähtee kevyt sähköposti yhteystietoinesi. Sidewing ei vaadi hankalia käyttäjätunnuksia, vaan luo automaattisesti yksilöllisen latauslinkin, joka on kaksi viikkoa voimassa.

Sidewing on helppo sinulle ja asiakkaallesi!

 

Lähetä