Rototec Oy aina ajan tasalla

Rototec Oy on Euroopan suurin geoenergian toimittaja. Rototecille kehitetty mobiilituoteperhe on saumattomasti integroitu toiminnanohjausjärjestelmään ja pitää niin työntekijät, johdon kuin asiakkaatkin aina ajantasalla projektin vaiheista.

Sovelian sivusto on selkeä ja helppo käyttää

Sovelian easy-to-use ja Lean ajattelu ohjasivat vahvasti myös web sivuston suunnittelua. Selkeä rakenne ja hyvät palvelukuvaukset antavat hyvän kuvan Sovelian laajasta palvelu ja tuote tarjonnasta.

Pirkanmaan jätehuoltoon aina yhteys

Pirkanmaan jätehuollon sivustolla on paljon jätteiden keräykseen ja kierrätykseen liittyvää tietoa, johon asiakkaiden pitää päästä käsiksi koska ja mistä vain. Sivusto on tärkeä osa Pirkanmaan jätehuollon asiakaspalvelua.

Machine Toolin myyjillä oikea työkalu myös myynnissä

Sidewing myyntisalkku mobiilisovellus mahdollistaa Machine Toolin myyjille pitää mukanaan aina kaikkea tuotetietoa. Laajan valikoiman kaikki katalogit, hinnastot, koulutus ja ohjemateriaalit ovat aina myyjien mukana ja jaettavissa eteenpäin asiakkaille.

Tulikiven asiakkailla aina oikea tieto.

Sidewing-myyntisalkku mobiilisovelluksella Tulikivi jakaa tuotetiedon, tuotekatalogit, hinnastot, asennusohjeet, videot, upeat referenssikuvat myyjilleen, josta myyjä voi poimia tarvittavan materiaalin asiakkaalle.

Tulikiven web sivustot 7 eri kielelle

Tulikiven laaja tuotevalikoima ja toiminta globaaleilla markkinoilla asettaa myös tiukat vaatimukset käytettävälle web-julkaisujärjestelmälle. Padion Flow-julkaisujärjestelmä integroituu saumattomasti Tulikiven tuotehallintaan ja mahdollistaa sujuvan tuotetiedon julkaisun seitsemään eri kielisivustoon.

KeepLoop Oy:n mobiilimikroskooppi kuvat talteen

Kehitimme yhdessä KeepLoop Oy.n kanssa mobiilisovelluksen, joka tallentaa otetut mikroskooppikuvat talteen pilvipalveluun ja eri käyttäjien ottamat kuvat ovat tarkasteltivassa keskitysti pilvipalvelussa.

Normetin myyntiprosessi tehokkaammaksi

Padion CRM tehostaa Normetin myyntiprosessin hallintaa ja mahdollistaa myyntihenkilöstön ja tuotannon välisen kommunikaation, jolla parannetaan tuotetoimituksen sujuvuutta.

Asiakkaitamme

Lähetä